Renoveren van uw linoleum, marmoleum en pvc.

 

Versleten of beschadigde vloeren kunnen wij ook renoveren, de vloeren worden dan "gediepstript" d.w.z. ontdaan van zware vervuilingen en versleten beschermlagen. Vervolgens worden linoleum/marmoleum vloeren gepolijst en geseald om de poriën te verdichten en een goede hechting te verkrijgen voor de afwerkingslaag. Afhankelijk van de toestand van de vloer moeten we deze vloer dan voorzien van  1,2,3 of wel  4 transparante polymeer afwerkingslagen.

 

Een gerenoveerde vloer draagt bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot met 90%: lees hier het artikel op de website van Facilitair Journaal.

https://tracking.facilitairjournaal.nl/kennisbijdragen/90-minder-c02-uitstoot-door-vloer-te-renoveren/?cdmtw=AQAACAAAAQBBGcUmMhyexT2osQ0

 

De meest gebruikte afwerkingen hebben een satijn glans, de hoogglans en matglans komen minder voor. 

Eigenschappen satijnglans: makkelijk te onderhouden, sterk naturel product, dit is de pure polymeer, fijne glans uitstraling.

Eigenschappen hoogglans: zeer sterk product, moeilijker om te onderhouden, spiegelende uitstraling, krasgevoeliger.

Eigenschappen matglans: minst sterke product door de toeslagstoffen om het een mat effect te geven verminderd de hechtkracht, beschadigingen zijn wel minder te zien op een matte vloer, moeilijker te onderhouden, matte uitstraling,

 

PVC, PV, Rubber etc:

PVC vloeren kunnen ook door ons gestript, geschuurd, gepolijst en machinaal met een High speedmachine geboend worden.

Geheel afhankelijk van de toestand en het soort pvc vloer maken we een plan op maat.

 

Ook tot de mogelijkheden bestaat het re-coaten met een PU kleuren coating.

Dit is een zeer intensieve klus en zonder de vloer gezien te hebben is het moeilijk in te schatten hoeveel de werkzaamheden gaan kosten, daarom komen we eerst graag bij u kijken voor een goed advies.

 

Let op! Het renoveren van PVC vloeren is een secure klus en kan alleen door een vakman uitgevoerd worden, begin hier nooit zelf aan!

 

Vloeren die we renoveren zijn o.a.:

  • Linoleum
  • Marmoleum
  • PVC
  • Coating vloeren
  • Gietvloeren
  • Geïmpregneerd beton

 

 

Vlekken, randvergoring en beschadigingen van de vloer:

Veel vlekken zijn uit de vloer te verwijderen dit is een tijdrovende klus, ook het verwijderen van opgehoopte randvergoring bij oude linoleum vloeren kunnen we grotendeels weghalen d.m.v. strippen, preppen en schuren. 

Beschadigingen zoals scheuren, gaten en loslatende materialen, kunnen we prima functioneel repareren, maar helaas meestal niet op de juiste kleuren.

 

Roest:

Roest is een lastig probleem, de roest trekt in de linoleum en kan een verbinding aan gaan met de stoffen waaruit de linoleum bestaat, dit is vaak niet of moeilijk te verwijderen.

 

Waterschade, brandschade en vochtproblemen:

Voor schade aan vloeren hebben we speciale producten en technieken om deze te herstellen of te camoufleren.

Wellicht is uw vloer wit uitgeslagen of verkleurd. Wij proberen er een zo goed mogelijk resultaat van te maken, gegarandeerd!

 

PU coaten van uw vloeren:

Bij versleten vloeren is het mogelijk om deze geheel of gedeeltelijk te laten diepstrippen en te voorzien van een kleuren PU giet of rolcoating. Uw vloer wordt weer compleet als nieuw!

 

Kostenbesparing door het renoveren van de vloeren:

Natuurlijk kost het renoveren van een vloer veel geld, maar het is nog altijd veel goedkoper dan een compleet nieuwe vloer aanschaffen. Een nieuwe kwaliteitsvloer kan met alles erop en eraan gauw 95 euro per m2 of meer gaan kosten. Onze renovatie behandelingen zijn vele malen goedkoper! Na onze behandeling kan de vloer vaak weer jarenlang mee!

Vraag nu direct een gratis offerte aan. Klik hier!

 

 

Linoleum-onderhoud is een handelsnaam van: B.Saris Company BV KVK Eindhoven 72461020